Maja Dart

Af Maja Dart, fundraiser

Jeg vil starte med at sige TAK for et godt landsmøde, der var mit første af slagsen. Jeg hedder Maja Dart og er 54 år gammel, når dette blad går i trykken. Jeg er gift med Torben på snart 25. år og tilsammen har vi 2 dejlige piger på 25 og 30 år.

Jeg er engelsk af oprindelse, men er nu efter 48 år i Danmark blevet dansk statsborger.

Jeg er pt sygemeldt og er også opsagt fra min stilling i RH i sterilfunktionen på ortopædisk Operationsgang og står for at skulle på førtidspension eller flex.

Jeg fik konstateret multipel sklerose i 2012 og søvnapnø samme år. Året før fik jeg struma og fik fjernet min skjoldbugskirtel samt andre reservedele.

I 2016 fik jeg endelig en ny endokrinolog, der undrede sig over mine klager over store hænder og fødder, mit ændrede udseende, ondt i alle led og snurrende hænder. Der blev lavet nogle tests, der bekræftigede hendes mistanke om, at jeg havde akromegali.

Det har ærligt talt været overvældende at få denne sygdom oveni alt det andet. Men det gode har været at få hjælp til at forstå, hvad det er at være hypofysesyg, efter at jeg har meldt mig ind i Hypofysenetværket og på landsmødet mødte ligesindede.

Her fik jeg så landet mig en bestyrelsespost, som jeg håber at kunne udfylde til alles
tilfredshed. Jeg ser frem til samarbejdet.